DAGIS

Nybyggt hunddagis där vi jobbar hårt för att ha en lugn och trevlig miljö inomhus. Hundarna har tillgång till sin egen box själv eller tillsammans med kompisar där den ska känna sig trygg och kunna slappna av. Ute har vi massvis med fina promenadvägar längs Högstaåsens naturreservat. Vi använder alltid positiv förstärkning då vi tränar och umgås med din hund.

EN DAG PÅ DAGIS

Dagis öppnar kl 7.00 och då lämnas hundar in fram till klockan 8.30 När alla hundar kommit så är det dags för hundarnas förmiddagspromenad. Efter promenaderna är det lunchdags för personalen och hundarna får vila. Efter vilan är det dags för aktivering. Aktiveringen anpassas helt till hunden. Exempel på aktivering kan vara nosework, tricksträning, sök, aktiveringsspel eller hinderbanor. Efter aktiveringen är det dags för hundarnas eftermiddagspromenad. När klockan är 15 är det hämtning och vila för dagishundarna. Dagiset stänger kl 17.30.

Behöver du lämna eller hämta utanför våra öppettider har vi ett kodlås som du kan få tillgång till.

VALPDAGIS

Vi tar emot valpar redan från 12 veckors ålder. Valpen får fler korta rastningar varje dag och tränas även att vila och sitta i box. Allt anpassas till vad valpen är mogen för. När valpen blivit 6 månader så flyttas den upp på vuxenavdelningen men är då helt inskolad, boxvan och van att vara på dagis.

VAD ERBJUDER VI

Hos oss hittar du ett dagis och pensionat med hög standard där fokus ligger på nöjda hundar genom fysisk och psykisk aktivering. Hunderbart har ett blandat utbud av kurser, alla våra kurser hålls av utbildad personal och vi tränar alltid med positiv förstärkning. Läs mer under fliken Kurser.

Vi har också en liten butik där vi säljer högkvalitéfodret Taste of the wild. 

Vi har samarbete med en veterinär som kommer ut till oss för att tex vaccinera din hund under dagistid så du slipper ta ledigt från jobbet.

PRISER

HELTID

4-5 dagar/Vecka

----
Hundar under 65cm
3150:- / Månad
----
Hundar över 65cm
3300:- / Månad

DELTID

1-3 dagar/Vecka

----
Hundar under 65cm
2625:- / Månad
----
Hundar över 65cm
2800:- / Månad

VALPAR

3-6 Månader

----
Heltid 4-5 dagar/ Vecka
3300:- / Månad
----
Deltid 1-3 dagar/ Vecka
2800:- / Månad

DROP IN

 

----
350:-/dag Vardag
  450:-/dag Helgdag
600:-/Storhelg