OM OSS

Vi är ett av Uppsalas största hunddagis med mångårig erfarenhet inom hund. Vi håller till i natursköna Högsta, strax norr om Uppsala och kan erbjuda våra kunder ett brett utbud inom hund. Utöver våra 70 platser för dagis och pensionat har vi samarbeten och befinner oss under samma tak som flera andra hundföretagare. Vi erbjuder vi kurser, diverse försäljning, föreläsningar och tillgång till träningshall som är uppvärmd om vintern och utrustad med air condition så att den hålls sval om sommaren.

 

HISTORIA

År 2011 startades Hunderbart dagis i Storvreta, då fanns det 10 stycken hundar i verksamheten och vi fanns i lokaler som var iskalla vintertid. Ganska snart märkte vi att hundarna som fick både mental och fysisk aktivering varje dag var väldigt nöjda och glada efter en dag på dagis. Där föddes  Hunderbarts koncept, att erbjuda detta till våra kunder som har sin hund hos oss 

-Dagliga promenader och aktivering, varje dag!

VI SOM JOBBAR HÄR

Sara Edgren

Ägare Hunderbart Dagis och Pensionat Uppsala

 

Djur är en stor del av mitt liv och att få arbeta med sitt intresse är helt fantastiskt. Jag startade Hunderbart 2011 och sedan dess har företaget växt och fortsätter att växa. Hunderbart för mig är service och kunnig personal.  Hos mig bor hundarna Penny, fransk bulldogg som tävlas och tränas i nosework och viltspår. Peggy, jaktlabrador tränas och tävlas i nosework, HtM, lydnad, rallylydnad och jakt.

Aila, bordercollievalp som ska testas i lite olika sporter och användas till vallning.

Utbildningar jag har:

  • Hunddagisutbildning
  • Vardagslydnad, valp och klickerinstruktör
  • Noseworkintruktör
  • Noseworkdomare
  • Htm och Freestyleinstruktör
  • Hundmassör
  • BesökshundsutbildningFanny Flod

Ägare Hunderbart Dagis och Pensionat Mora

 


 

Marie Andersson

Medarbetare

Jag kan lite om mycket och har provat på många olika hundsporter. Jag har en bred instruktörsutbildning och dessutom en pedagogisk utbildning på högskola som grundskollärare.

Mina vuxna hundar tränar och tävlar agility, rallylydnad, lydnad och freestyle. Dessutom tränar vi mycket tricks

Jag håller just nu på och grundtränar min valp och vi fokuserar massor på belöningar, vilket enligt mig är grunden i all träning. Hur och när du belönar din hund gör underverk i vad ni lär er tillsammans.

Som instruktör tycker jag att det är viktigt att utgå från varje ekipage, vilket jag också brukar få mycket kommentarer om att jag är bra på att göra. Jag är väldigt engagerad i de som går kurs för mig och vill att de ska utvecklas så mycket som möjligt både under kursens gång och efter. Att få följa varje ekipages utveckling är det absolut bästa med instruktörsrollen!

Catarina Öberg

Medarbetare


Jag har ett genuint intresse för hund och hundträning. Det är både lärorikt och fantastiskt att lära känna nya hundar. Jag har alltid tyckt att det varit spännande och underbart med samarbetet, glädjen och hur en relation mellan hund och människa kan utvecklas. 

Hundar har mer eller mindre alltid funnits i mitt liv. Idag har jag två cockerspaniels, Rocco och Bonzo, och vi älskar att gå olika kurser tillsammans. När vi inte är på jobbet så tränar och tävlar vi i agility, rallylydnad, utställning, HtM och nosework. 

Jag har några års erfarenhet av att jobba på hunddagis och pensionat. Jag har ett stort intresse att ständigt lära mig mer inom hund. I framtiden har jag som mål att få mer kompetens och att utvecklas genom hundrelaterade utbildningar.

Karin Wennberg

Medarbetare

Jag har flerårig erfarenhet av hunddagis och ett stort intresse för hundar och tycker deras sätt att tänka och göra saker på är fascinerande.

Jag har gått en utbildning i hundens beteende och har en Dvärgschnauzer som tränas och tävlas i Nosework. Mitt mål är att bli hundmassör!

Malin Jönsson

Medarbetare

Jag heter Malin  och har hundar som både mitt jobb och mitt fritidsintresse! Jag har lång erfarenhet inom hunddagis då jag jobbat med det sedan 2011. Jag har två egna chihuahuor, Alice och Bailey som är med mig varje dag och som jag går olika kurser med. Parkour, nosework och viltspår. Just nu går vi kurs i tävlingslydnad där jag hoppas vi hamnar på tävlingsplanen! Mina framtidsplaner är att bli hundinstruktör! 

VAD ERBJUDER VI

Hos oss hittar du ett dagis och pensionat med hög standard där fokus ligger på nöjda hundar genom fysisk och psykisk aktivering. 

Hunderbart har också ett blandat utbud av kurser. Alla våra kurser hålls av utbildad personal och vi tränar alltid med positiv förstärkning. Läs mer under fliken Kurser.

Vi har också en liten butik där vi säljer högkvalitéfodret Taste of the wild.

Vi har samarbete med en veterinär som kommer ut till oss för att tex vaccinera din hund under dagistid så du slipper ta ledigt från jobbet.